Hoppa till sidans innehåll

Information från upptakt

08 OKT 2020 20:04
  • Uppdaterad: 08 OKT 2020 20:04

Träning

Organiserad träning från 6 år och uppåt. Vi kommer försöka tillgodose allas förmåga därav kan gruppen komma delas in under vissa delar av träningen efter god skidvana och nybörjare. Vi skall försöka tillhanda hålla ledare så att alla känner sig trygg och omhändertagen under träningen.

Alla åldrar är välkommen men föreningen ansvarar inte för någon organiserad aktivitet för barn under 6 år. Där ligger ansvaret på föräldrarna.

Covid 19

Vi följer myndigheternas råd och det medför att vi inte kommer att servera gemensamt fika efter träningen. Vi kommer erbjuda varm dryck och en banan till hemresan.

Kläder

Vi kommer att erbjuda möjlighet att köpa ett gemensamt överdrag. Klubben subventionerar överdragsjackan med 300 kr, föräldern betalar 300 för jackan och 400 om man vill köpa till byxan. Kläderna kommer att finnas för påseende på träningen torsdag den 15 okt. Mer information om beställning kommer att finnas där.

Utbildning

Vi kommer försöka ordna utbildning enligt skidförbundets rekommendationer efter olika åldersgrupper där den viktigaste är åldern 6-9 där lek är huvudinriktningen. Detta erbjuds då alla som vill delta, vi ser helst att så många föräldrar som möjligt passar på och går denna utbildning

Skribent: Tommy Bergqvist
E-post: This is a mailto link

Våra samarbetspartners

http://xn--jrnforan-0za.se/wp-content/uploads/2020/02/2-5.png

 

 

SO Jansson Skog & Trävaror

Graninge Entreprenad

Bergvalls Buss

Norlings Åkeri

 

Postadress:
Graninge-Alliansen - Skidor
Viksmon 262
88295 Graninge

Kontakt:
Tel: 0767919313
E-post: info@graningeallians...

Se all info